Стипендирана мобилност наставног и административног особља на Универзитету примењених наука у Вилњусу

У складу са потписаним интер-институционалним уговором за размену са Универзитетом примењених наука у Вилњусу, Литванија, расписује се позив за стипендирану мобилност особља, за наставно и/или административно особље:

  • Медицинског факултета и
  • Пољопривредног факултета

Потребна документа за пријаву:

Изабрани кандидат учествоваће на Међународној недељи на Универзитету примењених наука у Вилњусу у периоду 5 – 9 март 2018. године. Од наставног особља очекује се да мобилност користи за наставне активности, док ће за административно особље бити организован тренинг.  

Информацију о Међународној недељи можете видети овде
Информацију о Универзитету примењених наука у Вилњусу можете видети овде

Рок за пријаву 25. јануар 2018. године

  • Реализација мобилности: 5 – 9 март 2018. године
  • Трајање мобилности: 5 дана (плус 2 дана за путовање),

Стипендија обухвата путне трошкове и дневнице: дневницу у износу од 100 евра исплаћује партнерски универзитет – Универзитет у Вилњусу. Путни трошкови се рефундирају (у износу дефинисаном програмом
Ерасмус+). Пријава:

Сва документа можете послати електронским путем на valentina.draskic@pr.ac.rs, поштом или их донети лично у Ректорат радним данима од 8 до 14 часова.

Адреса: Универзитет у Приштини са привеременим седиштем у Косовској Митровици

Филипа Вишњића бб

38220 Косовска Митровица

Напомена за слање поштом:

Пријава за Еразмус+ мобилност
Уколико вам је потребна помоћ у припреми докумената, савете можете потражити у Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета (valentina.draskic@pr.ac.rs, телефон 028-422-340 или лично у Ректорату сваког радног дана, у периоду од 8:00 до 14:00 часова).

 

Leave a Reply