Саопштење са седнице Ректорског колегијума у проширеном саставу

Дана 08. јуна 2020. године, у просторијама Ректората Универзитета, одржана је седница Ректорског колегијума Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, у проширеном саставу. У раду седнице учествовали су ректор и проректори Универзитета, декани свих факултета у саставу Универзитета, директорка Студентског центра и шеф кабинета ректора.

Након извршене анализе одвијања процеса наставе за време трајања ванредног стања, констатовано је да је настава реализована врло успешно. Пошто је сагледана актуелна епидемиолошка ситуација, утврђени су рокови за реализацију надокнаде практичне наставе и вежби на студијским програмима који то захтевају, као и временски оквири за одржавање испитних рокова.

Сходно наведеном, сви факултети ће на својим сајтовима објавити распореде за предстојеће испитне рокове и накоднаду практичног дела наставе.

Капацитети Студентског центра (смештај и исхрана) од данас су на располагању студентима нашег универзитета који имају обавезе на матичним факултетима.

Leave a Reply