Саопштење кризног штаба Универзитета

Данас је, у просторијама Ректората Универзитета, одржана седница Кризног штаба Универзитета, који континуирано прати епидемиолошку ситуацију на Универзитету. Кризни штаб Универзитета чине: ректор, проректори, декани свих факултета, директор Студентског центра, студент проректор и председник Студентског парламента Универзитета.

На седници је донесен Закључак да ће се епидемиолошка ситуација на Универзитету пратити на дневном нивоу, у координацији са Кризним штабовима факултета, које чине декан, продекани, студент продекан и председник Студентског парламента факултета.

Извештаји о епидемиолошкој ситуацији на факултетима, броју студената који присуствују вежбама, консултацијама и осталим испитним обавезама, као и броју студената смештеним у студентским домовима, сачињаваће се на дневном нивоу и достављати Кризном штабу Универзитета. У складу са добијеним подацима, Кризни штаб ће, у консултацији са надлежним општинским органима, предузимати даље кораке који се тичу реализације наставног процеса.

 

Кризни штаб Универзитета

Leave a Reply